Tietosuojaseloste

Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Sisältö

  1. Yleistä
  2. Käsittelyn tarkoitukset
  3. Henkilötietojen tietosisällöt
  4. Tietojen käsittelyn perusteet
  5. Käsittelijät ja luovutukset
  6. Tietojen siirrot EU/ETA-alueen ulkopuolelle
  7. Tietojen säilytysajat
  8. Tietojen suojaaminen
  9. Tietojen antamisen pakollisuus
  10. Evästeiden käyttö
  11. Reksiteröidyn oikeudet
  12. Oikeuksien toteuttaminen
  13. Tietosuojaselosteen päivittäminen
  14. Yhteystiedot tietosuoja-asioissa

1. Yleistä

Kymin Palokärki (y-tunnus 2123109-4) käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palvelujamme tai verkkosivustojamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • palveluidemme toteuttaminen ja kehittäminen
  • palveluidemme ja tuotteidemme käytön seuranta ja analysointi
  • asiakkaiden segmentointi personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi tuotteissa ja palveluissa
  • palveluidemme ja tuotteidemme turvallisuuden varmistaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

3. Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkokauppamme käytön yhteydessä. Keräämme tietoja myös manuaalisesti, esimerkiksi puhelimitse asiakaspalvelun tai myynnin yhteydessä.

Kun esimerkiksi teet ostoksen verkkokaupassamme, meidän on tiedettävä kuka olet ja mihin haluat että ostoksesi toimitetaan, sekä lisäksi yhteystietosi, kuten puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Näiden tietojen avulla voimme vastaanottaa maksun, käsitellä tilauksesi ja toimittaa sen oikeaan osoitteeseen sekä olla tarvittaessa yhteydessä sinuun.

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivuistoillamme tietoa myös evästein sivustojemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Lisäksi keräämme tietoja julkisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä ja yritysrekisteristä sekä muilta yrityspäättäjätietoja toimittavilta tahoilta. Näistä lähteistä keräämämme tiedot sisältävät yritystietoja sekä yritysten päättäjien yhteystietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

4. Millä perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietoja usealla lain edellyttämällä perusteella. Käsittelyn oikeusperuste riippuu suhteestamme sinuun. Oheisesta taulukosta näet henkilötietojemme käsittelyn oikeusperusteet ja esimerkkejä käsittelytoimista.

OikeusperusteEsimerkki käsittelytoimista
Sopimussuhde tai sopimuksen tekemistä edeltävät toimenpiteetKäsittelemme asiakkaidemme tietoja kaikkia kohdassa 2 mainittuja käyttötarkoituksia varten sopimussuhteeseen perustuen.
Lakisääteinen velvoiteSäilytämme ja käsittelemme asiakastietoja esimerkiksi kirjanpitoamme varten kirjanpitolain mukaisesti.
Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edutMikäli meillä ei ole sopimussuhdetta sinuun, käsittelemme tietojasi oikeutettuun etuun perustuen. Tällaisia käsittelytoimia ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen, verkkosivustojemme kävijäseuranta ja kehittäminen sekä palveluidemme tietoturvan varmistaminen ja mahdollisten väärinkäytöstilanteiden selvittäminen. Yritysten edustajien henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksissa perustuu myös oikeutettuun etuun.
SuostumusRekisteröityessäsi asiakkaaksi verkkokaupassamme käsittelemme tietojasi kohdassa 2 mainittuja käyttötarkoituksia varten suostumukseesi perustuen.

5. Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille osapuolille?

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

Luovutamme tietoja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, logistiikka- ja kirjanpitoalalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tyypillinen tilanne on tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme. Ostotapahtumassa kolmansia osapuolia ovat verkkokauppaohjelmistopalveluntarjoaja, maksunvälityspalveluntarjoaja tai taloushallintojärjestelmäpalveluiden tarjoaja sekä logistiikkapalveluntarjoaja. Verkkokauppatilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot tallentuvat kolmansien osapuolien järjestelmiin verkkokauppaohjelmistomme kautta.

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

6. Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU-alueella. Palveluntarjoajamme saattaa toiminnassaan kuitenkin käyttää myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle. Palveluntarjoajamme huolehtivat tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.

7. Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa  vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

8. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhoaminen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

9. Onko tietojen antaminen pakollista ja mitä seuraa siitä että en anna niitä?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

Voit myös aina asioida kaupassamme, jossa asiakaspalvelu ja ostotapahtuma voidaan toteuttaa antamatta mitään henkilötietoja.

10. Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkokauppaamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkokauppamme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa joissakin tilanteissa rajoittaa verkkokauppamme toimivuutta.

11. Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

REKISTERÖIDYN OIKEUSMITÄ SE TARKOITTAA?
Suostumuksen peruuttaminenMikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Poistu postituslistalta" -linkkiä klikkaamalla.
Pääsy tietoihinSinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.
Oikeus saada virheet korjatuksiSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.
Oikeus tietojen poistamiseenSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.
Oikeus kieltää suoramarkkinointiVoit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä, tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.
Oikeus vastustaa käsittelyäMikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.
Oikeus rajoittaa käsittelyäSinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansapitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.
Oikeus saada tiedot siirretyksiMikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.
Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointiaEmme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

12. Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Tarkemmat yhteystiedot löydät tämän dokumentin lopusta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, mikäli yhteydenottosi koskee omien henkilötietojesi käsittelyä.

Tietosuoja-asetus edellyttää, että henkilötietojen kysyjä pystytään tunnistamaan. Tästä johtuen emme luovuta mitään henkilötietoja puhelimitse. Luovuttamista varten kysyjän yhteystietojen on vastattava rekisterissämme olevia tietoja.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetyn yhteystiedot löydät tietosuojavaltuutetun sivuilta.

13. Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Päivitämme tietosuojaselosteen sisältöä toimintamme kehittyessä ja/tai lainsaadännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin. Löydät tietosuojaselosteen viimeisimmän päivityspäivämäärän tämän dokumentin lopusta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen pyritään ilmoittamaan rekisteröidyille ehtojen päivityksen yhteydessä.

14. Miten voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Helpoiten otat meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Tietosuoja-asetus edellyttää, että henkilötietojen kysyjä pystytään tunnistamaan. Tästä johtuen emme luovuta mitään henkilötietoja puhelimitse. Luovuttamista varten kysyjän yhteystietojen on vastattava rekisterissämme olevia tietoja.

REKISTERINPITÄJÄ
Kymin Palokärki
Rautapolku 8
07310 Sannainen
+358 10 3212 860
[email protected]

Tietosuojaseloste voimassa 25.5.2018 alkaen. Päivitetty 12.3.2020

About us



Your shopping cart is empty

Terms and conditions


General

Kymin Palokärki reserves the right to update these terms without prior notice. Therefore you should always read our terms before ordering.

The products are sold by Uustaas Oy / Kymin Palokärki (VAT no: FI21231094). All prices include finnish VAT. We reserve the right to changes in prices, campaigns and discounts without prior notice.

1. Ordering

The products are ordered in our webshop. Add the products in the cart and go to checkout, where you choose give the delivery address, delivery method and payment method. After the products are paid, the order is registered in Kymin Palokärki shop, and you immediately receive an order confirmation on the screen as well as an e-mail.

The shop's currency is EUR. The prices include Finnish VAT 24 %. You can choose the currency between Swedish krona SEK or EUR in the top menu. Regardless of chosen currency, all payments are made in EUR.

European business customers can buy products as intra-community supplies with VAT 0 %. This requires validation of the company's VAT-number at checkout. The products are sold by Uustaas Oy / Kymin Palokärki (VAT-nr: FI21231094).

We reserve the right to price changes.

2. Registering as customer

It is not obligatory to register as customer in order to buy products. If you choose to register you can view your order history. You can also choose to order our newsletter in which we occasionally inform our customers of new products or campaigns.

3. Payment methods

After you have accepted our delivery terms you are transferred to our payment service provided by Checkout Finland. The order can be payed with credit card (Visa / Mastercard).

The payment service provider is Checkout Finland Oy. As the recipient on credit card invoices is Checkout. Kymin Palokärki does not handle any payment information.

Contact information of the payment service provider:
Checkout Finland Oy

VAT no: FI21966066

Eteläpuisto 2 C

3320 Tampere

tel. +358 (0)800 552 010 (monday-sunday 06:00-23:00)

e-mail: [email protected] (www.checkout.fi)

4. Delivery

We offer a number of different delivery methods, from which the most suitable can be chosen at checkout. Every shipment is given a trackning number which can be used to track the parcel in the carrier's tracking site.


5. Delivery times

The orders are shipped from our warehouse in Porvoo, Finland within 2-5 days when all products are available. The carrier ships the parcel(s) to the delivery address usually in 2-10 working days depending on which country and what kind of delivery method is chosen.

If some of the ordered products are not in stock, the order waits for shipment until all products are available. The expected handling time when ordering products that are not in stock is displayed beside the product on the product page, and also on top of the checkout page.

We always notify the customer if the handling time exeeds the expected time.

6. Delivery costs

The delivery costs depend on the chosen delivery method and the weght of the delivery. The available delivery methods and delivery costs are displayed at checkout before you confirm and pay the order.


We may occasionally offer campaigns with free deliveries for some delivery methods. All methods may not free, and the possible shipping methods are restricted by the weight and contents of the order, and by the quantity of packages the order is packed in.

7. Returns, cancelling and refunds

As a private customer you have the right to return your order or a part of it within 14 days of receiving the shipment. Please note that the products must be unused and in original condition. The right to return orders does not concern corporate customers.

The customer is responsible for the return costs.

The return right does not concern products that are tailored (for instance tinted paints) or ordered especially for the customer.

If you received a broken or faulty product, we apalogize for this! Please contact our customer service as soon as possible via e-mail [email protected], or by telephone +358 10 3212860 (mon-fri 9-16, sat 10-13).

7.1 Do you want to return products?

As a private customer you have the right to return an order or a part of it within 14 days of receiving the order. The right to return does not concern corporate customers.

Please contact our customer service within 14 days of receiving the order if you want to return the order or a part of it.

Please note that the returned products must be unused and in original condition. This means that you must not open or break the sealing of the product packaging in order to test products such as colour pigments, oils or paints.

PLEASE NOTE: Products that are tailor made for the customer (for instance tinted paints) or are especially ordered for the customer are not eligible for return.

7.2 Cancelling

If we have not yet shipped or manufactured your order you can cancel the order by contacting our customer service. As a private customer you have the right to cancel your order if you already have received it.

You must always contact our customer service within 14 days of receiving if you choose to cancel the order. The right to cancel does not concern corporate customers.

PLEASE NOTE: Not collecting a delivered order from the pick up point does not count as cancelling the order. Products that are tailor made for the customer (for instance tinted paints) or are especially ordered for the customer can not be cancelled if the manufacturing has been started, or the order from the supplier has been confirmed.

7.3 The customer is responsible for the return costs

We do not offer free returns. You can return the order or a part of it at your own cost. Please note that certain products are counted as hazardrous substances, and all carriers do not accept them.

7.4 Did you receive a wrong product, or was the product faulty?

Please accept our apologies! Please contact our customer service as soon as possible so that we can agree on return and shipment of a new product. We compensate the fault by sending a new product as soon as possible. If that is not possible, we send a refund.

7.5 Was the shipment damaged?

Please accept our apologies! We strive to pack our shipments as well as possible, but occasionally they can be damaged during shipment. Always inspect the parcels at reception and demand a note on the shipping document if any damages are visible. Please contact our customer service as soon as possible so that we can agree on shipment of a new product.

7.6 Refunds

We refund returned products within 14 days of reception of the return. We return the original product and original shipment costs. If only a part of the ordered products are returned, the corresponding amount of the original delivery costs are returned. The refund is paid with the original payment method.

7.7 Return instructions

Please contact our customer service within 14 days of receiving the order if you want to return the order or a part of it. Pack the products well in order to avoid damages during shipment. Fill in the return form which can be printed via the link provided on the delivery confirmation mail. Send the form together with the returned products.

Return address: 

Kymin Palokarki

Rautapolku 8

07310 Porvoo

Finland

Please note that the returned products must be unused and in original selling condition. If products are used or opened (pigment, oil or paint packages are opened or the seal is broken) we can not accept the return, and will not refund the products.

PLEASE NOTE!

You can always contact our customer service if you have any questions!

Gift cards used in the shopping cart